Servicii Web

O multitudine de funcționalități la un preț convenabil și pentru bugetul fiecăruia

Creez site-uri profesionale în funcţie de cerinţele actuale ale pieţei în materie de web development şi webdesign. Fie ca este site de prezentare sau static, ori site-uri dinamice şi/sau magazine online, eu sunt pregătit pentru orice proiect de website. Având peste 100+ website create şi clienţi fericiţi, sunt mândru să mă prezint cu un portofoliu de websiteuri bogat din care sper că va face parte şi site-ul dumneavostră în curând.

Mockup si Web Design

Creez site-uri personalizate mai întâi în photoshop după care le codez după o matriţă deja creată. Toate site-urile sunt personalizate dar dacă aveţi deja un templat cumpărat şi vreţi să vă creez site-ul după acel template atunci nu ezitaţi în a completa formularul de cotaţii apăsând butonul mai jos.

Logo si Grafic Design

De ce identitatea brandului printr-un logo bine creat este importantă?

Din punctul nostru de vedere un logo are două scopuri: face cunoscut numele companiei dumneavoastră şi crează un simbol vizual care reprezintă afacerea sau societatea pe care o deţineţi.

Având un logo bine creat, veţi avea mai multă încredere în faţa potenţialilor dumneavoastră clienţi. De aceea vă rugăm să aveţi încredere în imaginaţia şi creativitatea graficianului nostru care îşi va folosi toată experienţa acumulată pentru a vă crea un logo profesional şi care să arate bine pentru brandingul firmei pe care o deţineţi.

WordPress Development

Ştim cam tot ce se poate şti despre WordPress. Dacă avem în vedere un website dinamic atunci vorbim de WordPress cu panou de control securizat şi personalizat creat special conform cerinţelor dumneavoastră. Panoul de control este uşor de utilizat şi intuitiv pentru a vă putea modifica sau adăuga produsele ori text şi/sau poze. Există o multitudine de lucruri pe care le puteţi face întrun panou de control pentru a vă manageria siteul. Noi vă oferim şi suport gratis timp de 3 luni de zile pentru două ore pe săptămână, luni-vineri, pentru a vă iniţia în panoul de control pentru siteul dumneavoastră. Creăm teme şi module personalizate pentru cerinţele proiectul dumneavoastră.

SEO (Optimizare Site pentru Google)


Dacă aveţi un web site, blog s-au magazin online, SEO poate să ajute afacerea ta să crească şi să atingă scopul propus şi obiectivele afaceri tale. Datorită marketingului competitiv din ziua de azi, SEO e mai important ca niciodată. Motoarele de căutare, precum google, serveşte milioane de utilizatori ai internetului zilnic, căutând răspunsuri la întrebările lor s-au soluţii pentru problemele lor. Vizitatorii online au încredere în google şi având o prezenţă în poziţiile cele mai de sus, fiind gasit după cuvintele cheie, creşte încrederea în siteul dumneavoastră şi generează mai mult trafic pe el. Prin urmare mai mari vânzări ale produsului şi/sau serviciului tău online dar şi offline vor avea loc prin a optimiza siteul pentru motoarele de cautare google.

Publicitate si Promovare Site Web

Noi vă optimizăm, promovăm şi facem publicitate site-ului tău pentru motoarele de cautare google şi platformele de socializare facebook şi twitter. Creem pagini de facebook dacă nu aveţi pentru produsul şi serviciile tale.