Optimizare potrivita pentru afacerea ta

Este optimizarea cu rezultate perfect măsurabile, aproape în timp real !
Așa cum am mai spus, aproape toți internauții folosesc un motor de căutare pentru a găsi ceea ce îi interesează: de la produse și servicii de top până la cursuri, tutoriale sau sfaturi pentru îngrijirea florilor din grădină. Din experiența noastră, făcând research pentru mulți clienți, căutam toate expresiile și cuvintele cheie din domeniul respecitv și putem să-ți mărturisim că situația a ajuns să fie nostimă, atunci când am văzut ce combinații de expresii ciudate și lipsite de sens caută unii posibili clienți. Nu am fi gândit niciodată așa ceva, însă cine are o optimizare bine făcută, acel site va apărea chiar și în aceste situații haioase.
Milioane de pagini web, miliarde de căutări și servere web incredibil de puternice – asta este fața ascunsă a optimizarii SEO. Cu toate acestea, deși poate părea o chestiune de noroc, pozițiile de top nu sunt chiar atât de greu de obținut și chiar nu se bazează pe „noroc”.

Când vorbim de optimizare site, nu vorbim deci de o întâmplare sau coincidență, vorbim de calcule și inspirație: procente cuvinte cheie în conținut, procente backlink-uri brand versus money keywords, ultimele tehnologii în programare web și conținut, foarte mult conținut de calitate și mai ales original.
IT eXclusiv analizează mereu site-ul tău, pe plan OnPage / OffPage și remediază erorile găsite. Tot noi stabilim printr-o strategie bine pusă la punct, obiectivele pe care le vom atinge în urmatoarele luni împreună cu tine. Deci, optimizarea SEO trebuie să aibă o strategie puternică pentru a crește rapid traficul targetat către site-ul tău dar și calitatea acestora, deoarece până la urmă totul se va rezuma la vânzări cât mai mari.