Cea mai buna oferta SEO

Ce face ca noi sa avem cea mai bună oferta SEO din punct de vedere al bugetului și mai ales al rezultatelor clar măsurabile !
Dacă un site ajunge în prima pagină a motoarelor de căutare se consideră acesta ca fiind un succes al oricărei campanii de SEO.
Unii proprietari de site-uri aleg însă calea uşoară şi plătesc mulți bani pentru campanii de tip CPC, care sunt bune, dar nu pe termen foarte lung doarece acestea durează atât cât timp au buget.
Indiferent de oferta SEO, o campanie de optimizare site aduce şi alte beneficii în afară de primele poziţii în motoarele de căutare. În primul rând consumatorii ajung să cunoască site-ul şi pot să-l recomande.
În al doilea rând consolidarea poziţiei în motoarele de căutare prin instrumentele oferite de tehnicile de SEO oferă o stabilitate pe termen lung fiind necesar apoi un buget mult mai mic pentru menţinerea poziţiei obținute la final.

Pe măsură ce site-ul atinge o notorietate, acesta se poate menţine de la sine în topuri şi poate deveni o autoritate recunoscută de motoarele de căutare.
Acest lucru transformă site-ul respectiv într-o sursă de venit şi din punct de vedere SEO prin găzduirea de recomandări către alte site-uri ce oferă servicii şi produse complementare.
O oferta SEO presupune cumpărarea unor servicii ce aduc rezultate pe termen lung astfel că valoarea acestor servicii trebuie evaluată atât pe intervale scurte de timp dar şi pe perioade mai lungi de câteva luni.
Oricare ar fi oferta SEO, pe termen lung, aceste costuri sunt mai mici decât o campanie Cost-Per-Click, deci rămân cea mai bună campanie de publicitate online pentru orice tip de afacere.